En zo ontstond Vitavien, wat 'komst van een nieuw leven' betekent.

Ken je dat gevoel, dat je een ruimte binnenloopt en voelt dat er iets ontbreekt? Wij hebben zo lang gezocht naar een mooi, authentiek en kwalitatief vloerkleed dat ook nog eens betaalbaar was, en waren bijna tot de conclusie gekomen dat het niet zou lukken. Maar toen kwamen we op vakantie in Turkije plotseling meerdere prachtige kleden tegen.

We werden nieuwsgierig naar het verhaal achter deze kleden. We verdiepten ons in het productieproces, raakten in gesprek met ambachtslieden en zochten naar samenwerkingspartners. Zo ontdekten we dat een mooi en kwalitatief vloerkleed niet duizenden euro’s hoeft te kosten. Een tikkeltje radicaal besloten we deze kleden zelf aan te bieden.

Wij doen er alles aan om kwalitatieve kleden aan te bieden tegen een eerlijke prijs, met zo min mogelijk tussenschakels. We staan voor betaalbare luxe en een eigenzinnig karakter in onze ontwerpen. Zo helpen we jou om je persoonlijkheid te laten stralen in je interieur.

Voor ons is het een cadeautje om onze ontwerpen terug te zien in jullie interieur.

Liefs,

Petek, Ali en Asya :)

"Breng nieuw leven in je interieur met betaalbare luxe"

  • Soft

    Onze vloerkleden bieden een heerlijk zacht gevoel onder je voeten en geven warmte aan elke ruimte waarin ze liggen.

  • Licht

    Onze vloerkleden zijn niet alleen zacht en heerlijk om op te lopen, maar ook verrassend licht van gewicht.

  • Snel

    Wij streven ernaar om onze vloerkleden zo snel mogelijk te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service.