Als je aankoop bij Vitavien niet aan je verwachtingen voldoet, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst aan ons terugsturen zonder opgave van reden. Voor een volledige terugbetaling is het noodzakelijk dat het product in de originele staat, ongebruikt en onbeschadigd, wordt geretourneerd.

Retourvoorwaarden


Het is alleen toegestaan het product uit te pakken en te voelen, net zoals je dat in een winkel zou doen. We raden aan om de originele verpakking te gebruiken voor de retourzending om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Wat kan niet geretourneerd worden:

- Producten ontvangen langer dan 14 dagen geleden.
- Maatwerk producten.
- Gebruikte, beschadigde of incomplete producten.
- Producten met sporen van gebruik, loopsporen of sporen van huisdieren.

Let op! Indien een product wordt geretourneerd dat niet voldoet aan deze voorwaarden, wordt je retour geweigerd en ben je verantwoordelijk voor de verzendkosten van €7,- plus een extra kostenpost van €19,- voor inspectie en het terugsturen van het product.

Retourneren en kosten:
Retourneren is kosteloos voor maximaal 2 producten of 2 bestellingen. Volg de stappen in ons online retourportaal voor het aanmelden van je retour en het ontvangen van een retourlabel of ophaalbevestiging.

Producten omruilen:
Directe omruiling bij ontvangst is niet mogelijk. Voor een nieuw product dien je eerst het huidige artikel te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen via onze webshop.

Let op!:
Het is toegestaan om het product thuis te voelen zoals je dat in een winkel zou doen. Zorg ervoor dat bij het plaatsen van bijvoorbeeld een vloerkleed, de ondergrond eerst gestofzuigd is om vervuiling te voorkomen. Het product moet, indien niet naar wens, in zo goed als originele verpakking geretourneerd worden.

Voor bestellingen met drie of meer tapijten, waarvan drie of meer geretourneerd worden (of meer dan 2 bestellingen met retour) geldt een retourvergoeding van €25.

Online retourneren


Meld je retour aan en ontvang een retourlabel.
1. Meld je retour aan via ons retourportaal en kies de gewenste retourmethode.

2. Afhankelijk van de gekozen retourmethode ontvang je een retourlabel of ophaalbevestiging per e-mail.

3. Zorg dat het product volledig is ingepakt en plak het verzendlabel op het pakket

4. Afhankelijk van het formaat kan je je pakket wegbrengen of wordt het opgehaald. Bewaar het verzendbewijs.

5. Na ontvangst van de retourzending streven wij ernaar binnen 14 dagen de terugbetaling te verwerken.